Werken bij Van Mossel
Jouw carrière in de volgende versnelling

WBVM contentblok gastvrouw 3

Werken bij het grootste autobedrijf

van de Benelux

Bij Van Mossel zijn we altijd op zoek naar talent dat zich herkent in onze passie voor mobiliteit en net als ons de verwachtingen van de klant wil overtreffen. Ongeacht het bedrijfsonderdeel waarin je aan de slag gaat, werken bij Van Mossel betekent werken in een gedreven familiebedrijf en een uitdagende baan met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Benieuwd naar jouw nieuwe baan in de automotive wereld?

Bekijk onze vacatures

WBVM contentblok meeting 1

Voor mobiliteit, voor iedereen

Van Mossel Automotive Groep is in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande automotive bedrijven in de Benelux. Inmiddels werken er bijna 5000 medewerkers elke dag aan onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’, en daar zijn wij heel trots op! Met bijna 300 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg draait het al lang niet meer alleen om auto's verkopen en onderhouden. Klanten kunnen vandaag voor heel het mobiliteitspakket terecht bij Van Mossel. Van aankoop tot herstelling, van verzekering tot financiering, van leasecontract tot laadoplossingen, bij ons vind je alles onder één dak en dat is ook net onze sterkte als werkgever.

Wat je passie ook is, binnen onze verschillende bedrijfstakken vind je ongetwijfeld een job naar je zin! Onze organisatie blijft groeien én blijft uitkijken naar volgende successen. Sluit jij aan bij onze enthousiaste collega's en schakel jij jouw carrière een versnelling hoger?

Ontmoet onze recruiters